detox programma

Zou jij graag nog wat overtollige kilo’s kwijt willen geraken om zo (weer) fit, gezond en gelukkig te worden. Dat kan! Met ons Detox programma.

Kom daarom nu in actie;
👉🏻 Reset body & mind.
👉🏻 Let’s Innerwave!

Innerwave geeft je de handvatten voor ‘a new wave of life’. Op inspirerende en motiverende wijze leer je jezelf een gezonde levensstijl aan. Een levensstijl die vol te houden is, omdat het 100% natuurlijk is én afgestemd op jouw lichaam. Weg met die uitputtende crash diëten, ‘jojo-effect’ en niet vol te houden eetpatronen. Dag overtollige kilo’s, futloosheid en (ouderdom)kwaaltjes. Wij maken gezondheid simpel en een gezond en energiek leven toegankelijk. Innerwave is hét gezondheidsprogramma dat op eenvoudige maar uitermate doeltreffende en enthousiaste wijze lichaam en geest reinigt.

De Detox kuur
De Innerwave detox kuur bestaat uit de fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen. Het complete detox pakket bestaat uit darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een gedetailleerd kuurboekje met als duidelijke handleiding en met recepten! 👌🏻

Eventueel kan je tijdens de kuurweek één à twee dagelijkse darmspoelingen met lauwwarm water toepassen. Deze zijn van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de detox kuur in gemiddeld 5 dagen thuis dient te worden gevolgd en hoe men zichzelf eenvoudig de darmspoelingen kan geven.

Tip:
👉🏻 Start eerst met de basis detox (3, 5 of 7 dagen) alvorens je overgaat op een detoxkuur met darmspoelingen.
👉🏻 Regelmatig detoxen doet wonderen (gemiddeld 1 a 2 x per jaar of naar behoefte meer).
👉🏻 Neem voor meer informatie of bestellingen contact met ons op via info@jacolienremijn.com